Zalakaros, Zala megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 900 m²
Ár 175 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 957 ···
 
Ujpál László
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
ZALAKAROSTÓL 1 KM-RE kínálunk eladásra egy különleges természeti adottságokkal rendelkező, több mint 10 hektáros érintetlen területen fekvő, 1,8 hektáros mesterséges tó partján épült három csillagos, 15 szobás szállodát 50 fős kapacitású konyhával, tóra néző panorámás étteremmel,100m2-es wellness résszel.
A szálloda 2007-ben épült, földszint + emelet + tetőtér kialakítású, 900m2 összalapterületű. Az épület modern technológiák alkalmazásával készült: YTONG falazat, fa hőszigetelt ablakok, tömör fa belső ajtók, fan-coil fűtő-hűtő rendszer, korszerű követelményeknek megfelelő konyha. A szobák különböző típusúak: franciaágyas, kétágyas, családi stb, a vendégek kényelmét szolgálja még a hangulatos kávézó és szivarszoba is.
A szálloda és környezetének kialakításakor a tulajdonosoknak elsődleges szempontja volt a természeti értékek megőrzése, a tóhoz kapcsolódó programok, lehetőségek kínálata: horgászat, csónakázás, tutajozás, lovas programok, természetjárás, séta, valamint a csendre pihenésre vágyóknak a nyugalom biztosítása, kedvenc háziállatokkal érkezőknek a megfelelő fogadása.
Az ingatlan lokációja kiváló: néhány kilométerre van a Zalakarosi Gyógyfürdő és a Kis-Balaton, könnyen megközelíthető Hévíz és a Balaton, valamint az M7-es autópálya és a Fly Balaton (sármelléki nemzetközi repülőtér)
A szálloda és környezete a későbbiekben tovább fejleszthető, nagyobb komplexebb idegenforgalmi egység létrehozásának megvan a lehetősége:
- a tó megnagyobbításával akár 5-6ha-os vízfelület is létrehozható
- kb. 5ha-os területrészen lovas projekt valósítható meg
- közvetlenül a tópartra rendezvényterem építhető
- természetesen a szobakapacitás is növelhető
- kiaknázható a későbbiekben a terület alatt elhelyezkedő termálvíz is.
Az ingatlan alternatív hasznosításra is alkalmas: jó lehetőség magánrezidenciának, céges üdülőháznak, cégközpontnak, vagy kisebb átalakítással nyugdíjasháznak. Irányár: 175 000 000.-Ft + Áfa
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívja a megadott telefonszámon a Panoráma Inköz Ingatlanközvetítő Irodát!
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Ujpál László
A referens összes hirdetése
06 30 957 ···
 
PANORÁMA Inköz Ingatlanközvetítő Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése