Soltvadkert, Ifjúság útja 4.

Eladó egyéb iroda
Alapterület 1 000 m²
Ár 130 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 78 480 ···
Bathó Zoltán
Üzenetet küldök

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota jó állapotú
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 3
Épület szintjei 4
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér tetőtéri
Parkolás utca, közterület - ingyenes
Az értékesítésre kínált ingatlan Soltvadkert város központjától déli irányban, attól kb. 200 méterre helyezkedik el.
Az irodaház 1986-ban épült, hagyományos építésű, 4 szintes, magas tetős épület. A földszinten a kezdetektől fogva az utcai előtérből nyíló ügyfélterek találhatóak elszeparált pénztári helyiségekkel, illetve iroda helyiségekkel. Az épület 1. és 2. emeletein korábban lakások (4 db) kerültek kialakításra, melyek a 2006-os átépítés és korszerűsítés után irodákká és kiegészítő helyiségekké kerültek átalakításra. Így az egész épületegység pénzintézeti irodaházzá alakult át. 2007-ben került az épületre ráépítésre a több mint 300 m2-es díszterem, amely több mint 200 fő fogadására alkalmas. Az irodaház reprezentatív külső-belső megjelenésű, igényes burkolatokkal, beépített bútorokkal, berendezésekkel ellátott. Épületgépészeti rendszere igényes, belső lifttel rendelkezik, fűtési-hűtési rendszere korszerű. A telek hátsó részében helyezkedik el, a 6 garázsból álló garázssor, melyek előre gyártott garázselemek egymás mellé helyezésével, és nyeregtető ráépítéssel készültek. Az udvarban 16 gépkocsi parkolására kialakított, betonozott terület áll rendelkezésre. Közterületi parkolók az épület előtti Ifjúság utcai területen kerültek kialakításra.
Az ingatlan közvetlen szomszédságában található a soltvadkerti egészségház orvosi rendelőkkel és patikával, valamint egy nagy forgalmú vegyesbolt és dohánybolt.
A sík felületű, kerítéssel nem rendelkező ingatlan területe az ingatlan-nyilvántartásban 1.463 m2, művelési ága pénzintézeti központi irodaház, udvar, garázsok.
Közművek: elektromos áram (220 V és 380 V), gáz, víz, szennyvíz elvezetés. Fűtés: központi gázkazánok.
Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy az ingatlan földszintjén 134 m2 bérbe van adva, mely bérleti szerződés közös megegyezéssel szüntethető meg.
Az ingatlan becsértéke 217.265.000,-Ft, minimálára 130.000.000,-Ft.
*
Az értékesítésre kínált ingatlanra kizárólag - elektronikus úton - az Elektronikus Értékesítési Rendszeren keresztül lehet pályázatot benyújtani. Az értékesítéssel kapcsolatosan bővebb felvilágosítást - hétfőtől csütörtökig 8 - 16 óra között, pénteken 8 - 14 óra között -, a megadott telefonszámon kaphat!
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Bathó Zoltán
A referens összes hirdetése
06 78 480 ···
Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet ''f.a.'' Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk