Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Bezárás

1. kerület, Toldy 19

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű
Alapterület 88 m²
Szobák száma 3
Ár 107,1 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 457 ···
Nagy László

Új építésű lakás lakóparkban

Lakópark neve Toldy 19
Ingatlan állapota új építésű
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 5
Lift van
Belmagasság nincs megadva
Fűtés megújuló energia
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás délnyugat
Kilátás utcai
Erkély 19 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára 4 M Ft
Az OTP Ingatlan Zrt. Budapest I. kerületének vízivárosi részén, a Budai Vár északi szélének közvetlen közelében egy igényes társasház építését kezdte meg a Toldy Ferenc u. 19. szám alatt. Az elkészült tervek alapján a csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő, kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanon építendő társasház architektúrája jól illeszkedik majd a környező épületek építészeti arculatához, amelyben az elképzelt lakásméretek és lakásösszetétel, valamint a lakásokhoz tartozó parkoló szükséglet alapján 21 db lakás, 45 db gépkocsi beálló és összesen 21 db tároló kerül majd megépítésre.
A lakások DNy-i tájolással a Toldy Ferenc utcára néznek majd; átlagos alapterületük - erkély és terasz nélkül közel 85 m2 lesz. A földszinten lévő lakások – a főváros I. kerületében rendkívülinek mondhatóan - kertkapcsolatosak lesznek, valamint tartozik majd hozzájuk egy-egy nagyméretű terasz is.
A tervek szerint az épület az energiatudatos építészet jegyében valósul meg, a korszerű műszaki megoldásoknak köszönhetően, gazdaságosan üzemeltethető geotermikus hűtő-fűtő rendszerek és az épület kiváló hőtechnikai jellemzői által a rezsiköltségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek.
Az épületben új otthonra találó vásárlóink pár perc alatt, elérhetnek számos kulturális, szabadidős vagy sportolási tevékenységet biztosító létesítményt.
Akár minden nap, egy kellemes esti vagy délutáni séta közben elmélyedhetnek a történelmi helyszíneink egyik legkedveltebb negyedében, a Várnegyedben vagy élvezhetik a közeli parkok és a Margitsziget nyújtotta felüdülési lehetőségeket.
A megépülő lakások autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető. A pár perces sétára található Széll Kálmán téren számos tömegközlekedési eszköz elérhető, míg autóval a csekély forgalmú Toldy Ferenc utcán keresztül lesznek megközelíthetők a megvalósuló lakások.
Az OTP Ingatlan Zrt. a hazai ingatlanpiac egyedülállóan megbízható, biztos hátterű ingatlanfejlesztője. A szakmai felkészültség és erős pénzügyi háttér egyszerre garantálja a projekt minőségét, és a szavatosság biztonságát.
Válassza a megbízhatóságot és a minőséget, jöjjön el személyesen is és válasszon kiváló adottságú lakásaink közül!
A hirdetésben közölt adatok tájékoztató jellegűek. A feltüntetett ár emeltszintű szerkezetkész állapot szerinti ár. A kulcsrakész befejezés a Vevők egyedi igényei szerint kerülnek kialakításra, amelyet a hirdetésben szereplő ár nem tartalmazza.
Látogasson el weboldalunkra, vagy keresse értékesítőnket!

Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Nagy László
Megnézem a lakópark honlapját
06 70 457 ···