Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Sikeres feliratkozás!

Hamarosan küldjük a legújabb lakóparkokat és hasznos tanácsokat!

Bezárás (10)
Bezárás

Diósd, Lovas utca 2.

Eladó ikerház
Új építésű Tulajdonostól!
Alapterület 95 m²
Telekterület 200 m²
Szobák száma 4
Ár 49,5 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 965 ···
Üzenetet küldök

Eladó ikerház

Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2017
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 30 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
LEÍRÁS


Teherhordó: Az épület hagyományos építési módban kerül kivitelezésre, teherhordó PTH30 N+F téglafalazattal.
Alapozás: Az épület alatt vasalt sávalap készül.
Falak: A külső térelhatároló falak 30 cm vastag Porotherm N+F tégla falazóblokk és hőtechnikailag méretezett, 10 cm vastagságú hőszigetelő homlokzati rendszerből állnak. A válaszfalak 10cm-es Porotherm falazóblokkokból készülnek.
Födémek:A szintközi födém Leier előre gyártott pallófödém amely fölött 3cm-es lépésálló Austrotherm hang gátló anyag kerül elhelyezésre a lépéshang gátlás és hőszigetelés biztosítására. Az alsó szinti szerelő beton felett 8cm lépésálló hőszigetelés készül. A záró födém fa gerendás födém alulról gipszkarton borítással, felülről 20cm vastag Therwoolin szálas anyag szigeteléssel.
Tetőfedés: Hagyományos kombinált faszerkezetű sátortető, beton cserepes héjalással.
Külső nyílászárók: Az ablakok, és az erkélyajtók Delta Comfortline + típusú korszerű műanyag nyílászárók három rétegű hőszigetelt üvegezéssel fehér színben. Ablak könyöklők kívül-belül fehér műanyagból, redőny tokok külső rejtett hőszigetelt kivitelben. Az elektromos alu redőny és szúnyogháló része a vételárnak.
Homlokzatok: Az épület homlokzata jellemzően Revco 1,5mm-gördülőszemcsés nemes vakolat típus fehér színben. A lábazatok XPS szigeteléssel készülnek, műgyanta vakolatot kapnak.
Belső vakolás: A falazatok cementkötésű vakolatot kapnak, a földszinti mennyezet gipszkötésű vakolattal ellátott, míg az emeleti mennyezetek gipszkarton borítást kapnak. A gipszkarton borítás egységesen vízszintes felület.
Kert kapu: A kertkapu 3m szélességű kapu, Roger 600 motorral és 2db távirányítóval szerelve, személybejáró funkcióval ellátva.
Kaputelefon és a postaláda része a vételárnak
Épületgépészet: A fűtési energiát és a használati meleg víz ellátását ARISTON 24kW-os kondenzációs kazán állítja elő. A hő leadás padló-, illetve radiátoros rendszeren keresztül történik. Az épületen belül a szennyvíz és a csapadékvíz külön rendszert képez, és az épületből kilépve is elválasztott rendszerben vezetjük ki a közterületi csatornákba. Anyaga kemény PVC cső, tokos-gumigyűrűs toldásokkal.
Radiátorok: A fürdőszobákban fehér színű törülköző szárítós radiátor. A lakószobákban VN falra szerelt fehér színű radiátorok kerülnek.
Elektromosság: A ház elektromos fogyasztásmérői a telken belül erre kialakított helyen kerültek elhelyezésre. A teljes elektromos hálózat falban szerelt védőcsövekbe húzott réz erű vezetékekkel készül, megfelelő biztonsági földeléssel kiépítve. A vételár tartalmazza a lakás áramköreinek kismegszakítós védelmeit és a fő áramvédő kapcsoló kiépítését (1x40A, 0,03A). Az elosztó egyfázisú, a lakás 1x32A-es fogyasztásmérőjéről kap betáplálást.
Tereprendezés: Az épület elkészülte után, a telek építési törmelék mentesen kerül átadásra. Az épületen körben murvaszikkasztó ágyazat készül. Parkosítás, barnaföld réteggel, növényzettel öntözőrendszer kialakítással, összesen 300.000.- Ft értékben, a vételár tartalmazza
Kerítés: A Lovas utcai kerítés felülete nemes vakolat és festett.
Korlátok: Az épületen kívül és belül elhelyezendő korlátok vasból készülnek, szögletes tartókkal és vaspálca díszekkel, hasonlóan az utcafronti kerítés mintázatához.
Térburkolás: A gépkocsi beálló beton térburkolattal burkolt, amely 2 gépkocsi számára biztosít parkolási lehetőséget.
Az épület
Belmagasság: A ház belmagassága átlagosan 2,70 méter, de szerkezeti okokból kifolyólag egyes helyiségek födém magasságai ettől eltérőek lehetnek.
Lakásbejárati ajtó: A ház bejáratra több ponton záródó központi zárral ellátott Delta Comfortline családba tartozó műanyag bejárati ajtó.
Belső ajtók: Kész juhar színű teli ajtók
Burkolatok: A szobákban szürke, famintás meleg burkolatok találhatóak, a közös tereken 60*60 fényes tört fehér burkolat. Fürdőkben a képeken látható egyedi burkolatok találahtóak.
Felületképzés: A házban vakolás és glettelés után diszperziós, ill. a fürdőszobákban akryl falfestés készül.
Vizes berendezések, szaniterek: Minden fürdő (vagy terven jelölt egyéb, pl. háztartási) helyiségében mosógép, valamint a konyhában mosogatógép víz-, és szennyvíz oldali csatlakozás kerül kialakításra. A WC-k konzolos, Grohe típusú önhordó állványzatú kialakításúak. Fenti fürdőben épített zuhanykabinnal a lenti fürdőben gyári kabinnal. Gyermek biztos wc ülőkékkel és emelt szintű tisztántarthatóságú wc csészékkel.
Árnyékolás technika: Azokon az ablakokon amelyeken indokolt, szúnyogháló került elhelyezésre, továbbá elektromos távvezérelt szigetelt alu redőnyök fehér színben.
Fogyasztásmérés: Egyedi fogyasztásmérőkkel.
Elektromosság: Minden lakószobában 3 db, nappaliban 4 db, konyhában 6 db (elszívó, hűtő, mosogatógép, +3db pult fölött), a fürdőszobákban 1 db (mosógép részére +1 db.), és a közlekedőkben 1 db 230 V-os dugaszolóaljzat kerül elhelyezésre, helyiségenként 1-1 mennyezeti lámpahellyel. Ezeken kívül a konyhában pultvilágítási kiállás a fürdőszobában tükörvilágítás kiállás épül ki. A teraszon 2db fali lámpakiállás készül süllyesztett kapcsolókkal valamint 1 db dugaszolóaljzat.
A világítótestek és azok felszerelése nem tartoznak a ház vételárába, ezeket a vevő biztosítja (természetesen a hozzájuk tartozó vezetékezés elkészül). A lakótérben jellemzően 3x1,5-es rézvezeték hálózat épül, kivéve azokat a helyiségeket amelyek energia igénye indokolja a 3x2,5 illetve 3x3,5 vezeték beépítését. Ezek meghatározása a vevői igények megléte esetén lehetséges!
Minden lakószobában és a nappaliban kiépül 1db TV aljzat. Az épület működő riasztóberendezéssel van felszerelve, távfelügyeleti társasághoz bekötve. Az internetes hálózat épületen belüli szerelése nem része az árnak. Az utcai csatlakozó helytől az épületen belüli csatlakozóig a kivitelezés a szolgáltató feladata. A villanykapcsolók és dugaszoló aljzatok vételár részét képezik
Biztonságtechnika: Az ingatlan kiépített távfelügyeletes riasztórendszerrel kerül átadásra.
A konyhabútor és egyéb asztalos ipari beépíthető vagy beépítésre kerülő tárgyak és eszközök nem részei a vételárnak.
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 965 ···
Neked ajánljuk