Budajenő, Pacsirta utca

Eladó családi ház
Alapterület 362 m²
Telekterület 879 m²
Szobák száma 5
Ár 79,99 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 925 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány CC
Épület szintjei 2
Fűtés gázkazán, házközponti
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Családbarát, a lakószinten akadálymentesített otthont szeretne?
A tágas amerikai konyhás nappali és a 4 db emberi léptékű szoba biztosítja azt a teret, ahol akár a hangulatos családi együttlét, akár a nyugalmas elvonulás is lehetséges.
A Budai Tájvédelmi Körzet szomszédságában, rendkívül tiszta levegőjű, család- és gyermekbarát, csendes, rendezett környezetben tulajdonosoktól eladó egy 1998-ban épült, kívülről szándékosan nem hivalkodó megjelenésű, ugyanakkor belül tágas terekkel rendelkező családi ház. A Hilltop lakópark őrzött, nagyon biztonságos és családosok számára kifejezetten kényelmes, a területen nincsen átmenő forgalom, továbbá játszótér áll a kicsik, sportpálya a nagyok rendelkezésére.
A lakószinten kialakított 4 világos és nagy méretű szoba és a hatalmas, amerikai konyhás étkezős nappali, 3 db mennyezeteig csempézett fürdőszoba biztosíthatják az Ön családja számára azt az élhető otthont, amelyben kényelmesen berendezkedhet. A padlózat burkolata a szobákban, a nappaliban, a konyhában és az étkezőben parafa, a fürdőszobákban, előszobában, spájzban és a garázsban gress lap. A napaliban és az előszobában beépített hatalmas méretű, tükör tolóajtós szekrények azon felül, hogy rengeteg holmit elnyelnek, még tágasabbá és világosabbá varázsolják az amúgy is világos helyiségeket. A lakószinten helyezkedik el a két beállásos garázs is, ahonnan nem csak az előszoba közelíthető meg, hanem az éléskamra is, megkönnyítve a bevásárlás utáni betárolást.
A parafa illetve gress lap burkolatokkal ellátott szuterénben egy mennyezetig csempézett fürdőszoba, továbbá 4 helyiség található, amelyek lakhatóak, méretüknél fogva nem csak tárolásra, hanem rendkívül sokféle tevékenységre – pl. sport, buli, vállalkozás stb. - alkalmasak.
A ház hőszigetelt, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve, ezek nagy mértékben hozzájárulnak az ingatlan méreteihez képest kifejezetten alacsony fűtési költségszinthez. A központi fűtést és a melegvizet a szuterénben elhelyezett Vaillant gázkazán biztosítja. Egy kétoszlopos vízlágyító folyamatosan gondoskodik a megfelelő keménységű vízről. Amennyiben a lakótér kevés lenne, úgy a padlástér (födém és tetőgerendázat is) eleve úgy került kialakításra, hogy ott még egy 150 m2-es komplett lakás beépítésére legyen lehetőség.
Amennyiben ilyen, családcentrikusan kialakított ingatlanra vágyik, várom a hívását!
Ingatlanközvetítők kérem, hogy ne keressenek.
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 925 ···
Neked ajánljuk