Budajenő, Pacsirta utca

Eladó családi ház
Alapterület 362 m²
Telekterület 879 m²
Szobák száma 5
Ár 83,99 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 925 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány CC
Épület szintjei 2
Fűtés gázkazán, házközponti
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Családbarát otthont szeretne? A tágas amerikai konyhás nappali és a 4 db emberi léptékű szoba biztosítja azt a teret, ahol akár a hangulatos családi együttlét, akár a nyugalmas elvonulás lehetséges.
A Budai Tájvédelmi Körzet szomszédságában, rendkívül tiszta levegőjű, család- és gyermekbarát, csendes, rendezett környezetben tulajdonosoktól eladó egy 1998-ban épült, kívülről szándékosan nem hivalkodó megjelenésű, ugyanakkor belül nagyon tágas családi ház. A Hilltop lakópark őrzött, nagyon biztonságos és családosok számára kifejezetten kényelmes, a területen nincsen átmenő forgalom, ugyanakkor van játszótér a kicsiknek és sportpálya a nagyoknak.
A lakószinten kialakított 4 nagyméretű szoba és a hatalmas, amerikai konyhás nappali, 3 db fürdőszoba biztosíthatják az Ön családja számára azt az élhető otthont, amelyben kényelmesen berendezkedhet. A lakószinten helyezkedik el a két beállásos garázs, innen nem csak az előszoba nyílik, hanem az éléskamra is, megkönnyítve a bevásárlás utáni betárolást. A szuterénben egy fürdőszoba, továbbá 4 helyiség található, amelyek méretüknél fogva nem csak tárolásra, hanem rendkívül sokféle tevékenység – pl. sport, buli stb. - végzésére alkalmasak. A padlók burkolata parafa illetve gress lap. A hatalmas méretű, tükör tolóajtós beépített szekrények azon felül, hogy rengeteg holmit elnyelnek, még tágasabbá és világosabbá varázsolják a helyiségeket. A központi fűtést és a melegvizet egy, a szuterénben elhelyezett gázkazán biztosítja. Amennyiben a lakótér kevés lenne, úgy a padlástérben a gerendázat eleve úgy lett elkészítve, hogy ott még egy 150 m2-es lakrész kialakítható legyen.
Amennyiben ilyen, családcentrikusan kialakított ingatlanra vágyik, várom a hívását!
Ingatlanközvetítők kérem csak abban az esetben keressenek, ha a vevővel megállapodtak a meghirdetett eladási áron felüli jutalékukban.
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 20 925 ···
Neked ajánljuk